Vill ni lära, se frågor ur en större kontext och framförallt inspireras?

Varje föreläsning är skräddarsydd för ändamålet.

Välkommen att maila för bokningar och förfrågningar.

Dona Hariri kan likt ingen annan jag lyssnat på kombinera genuin ödmjukhet med fullständig rå ärlighet. Stundtals var det hon sa en spark i magen – det är så ärligt och så sant att man skäms. Hon får den lilla längtan efter engagemang att tändas för att sedan brinna som en eld. Och hennes paralleller till det egna engagemanget i bland annat Husby gör att man vill göra mer – direkt där och då!

Om engagemang och ideell verksamhet – Jönköpings län

Dona gick upp på scenen i aulan framför 280 elever och lämnade 280 fullständigt förändrade elever. Under mina 34 år på skolan har jag aldrig sett elever så snabbt förändrade. Dona blev deras vän, hon förstod att skiten kunde vara svår ibland, många gånger fullständigt brutal. Men hon stod som ett livs ledande bevis på att det ändå gick och varenda unge i salen förstod att det går. Dona är precis den varje elev behöver lyssna på!

Om Donas uppväxt och vägen till idag – Erik Dahlbergsgymnasiet

Dona kunde på ett fantastiskt sätt förenkla, bryta ner och tydliggöra något så komplicerat som juridik på ett så skickligt sätt att våra elever trots dess olika åldrar förstod och framförallt intresserades. Det blev på riktigt och vardagligt. Donas förmåga att skapa en relation till eleverna gjorde att de blev mottagliga och förstod vidden av det hon sa. Rättigheter och skyldigheter blev en självklarhet.

Om brott och straff för unga – Rydbergskolan

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara