Dona anlitas flitigt som moderator, konferencier, debattledare, intervjuare och programledare. Hon har en gedigen erfarenhet av att arbeta med tv och radio såväl redaktionellt som i egenskap av programledare.

Hon beskrivs om skarp, professionell och påläst. På scen bemästrar hon förmågan att beröra ömma punkter, bena upp komplicerade problem, ödmjukt ställa tuffa frågor och sprida varma skratt.

Dona medverkar gärna i hela processen –  från idémöten till  komponering av paneler och vet vad som krävs för att en bra dynamik ska uppstå. Hon kan arbeta på svenska, engelska och arabiska.

Har du ett event du behöver hjälp med eller en programidé – hör gärna av dig!

Programledare för tv-serien Justitia – ett internationellt prisbelönat ungdomsprogram där Dona lotsar tittaren genom brott och straff. Autentiska rättsfall rekonstrueras och dramatiseras och Dona träffar ungdomar, poliser och advokater som resonerar kring olika brott.

Läs mer om Justitia

Moderator för Barnens dag – en dag då barnens rättigheter står i fokus anordnad  av Barnens Lopp i samarbete med BRIS, Rädda Barnens Lokalförening i Stockholm, Trygga Barnen och The Non-Violence Project.

Läs mer om Barnens dag

Moderator för Diskrimineringsdagen med temat ”Om jämställdhet inom juristkåren”. Ett event som ger studenter möjlighet att diskutera och tänka kritiskt kring diskrimineringsfrågor och lagstiftning genom interaktiva workshops och paneldebatter.

Läs mer om Diskrimineringsdagen

 

Paneldeltagare i samtal om migrationen, framtiden och välfärden med ledande experter och tänkare om dagens migrations- och flyktingsituation i Sverige och Europa från ett individ, samhälls- och systemperspektiv. Anordnat av tankesmedjan Global Utmaning.

Läs mer om Global utmaning